Nieuws over veilig wonen terug naar het nieuws overzicht

Ga met een gerust gevoel op vakantie. Installeer nu camerabewaking tegen woninginbraak!

01 juli 2015

Het is weer zomer en de vakantie staat voor de deur. Altijd weer een lastig moment om je woning vol waardevolle spullen voor een langere periode onbeheerd achter te laten. Met camerabewaking kun je met een gerust gevoel afreizen en van je vakantie genieten. Wij vertellen hoe je inbrekers de baas blijft deze zomer.

Houd zelf je woning met camera’s in de gaten
Camerabewaking is simpel en snel te installeren. Je kunt van afstand (via wifi met je mobiel of tablet) vanuit iedere plek op de wereld, op ieder gewenst moment zien wat er gaande is in en rond je woning.

De mogelijkheden voor camerabeveiliging zijn zeer uitgebreid. Van een eenvoudige set in huis, tot uitgebreide systemen voor binnen en buiten. Belangrijk is dat je kiest voor kwaliteit. Je wilt tenslotte goede beelden en een betrouwbare verbinding!

Een camera voor binnen is vaak voordeliger. Camera’s buiten hebben het voordeel dat ze inbrekers signaleren als deze nog aan de gevel staan. Zo kun je de politie al inschakelen voordat er schade aan uje woning is aangericht.

Webwinkel Betecom Beveiliging
Deze zomer hebben wij een aantal pakketten samengesteld die je veel voordeel kunnen opleveren. Geld dat u weer goed kunt gebruiken voor uw vakantie!
 
Bekijk de pakketten voor camerabewaking binnen en buiten


met