Advies op maat en ondersteuning

Heb je hulp nodig bij je plan of bestelling? Of wil je liever een advies op maat? Wij helpen je verder.

Hulp bij je plan

Download de app om je eigen plan te maken. In de app word je stap voor stap geholpen. In de informatieballon vind je voor iedere stap een toelichting / gebruiksinstructie. Kom je er niet uit dan kun je altijd je vraag aan ons stellen.


Hulp bij je bestelling

Als je plan klaar is, zie je een overzicht van de geselecteerde onderdelen van je beveiligingsinstallatie (incl. artikel en merk). Als je deze naar ons toestuurt op info@betecom.nl dan kunnen wij daar een zo scherp mogelijke prijs bij maken.


Hulp bij installatie

Wil je de producten door ons vakkundig laten installeren of programmeren? Vink dit dan aan in je plan als aanvullende dienst. Hiervoor wordt eenmalig een standaard bedrag doorberekend in uw totaalprijs. Voor doormelding gelden extra kosten.


Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt storing en loosalarm. Met een onderhoudscontract bij Betecom ben je verzekerd dat je systeem bij storing snel weer in een werkende staat word hersteld. 


Doormelding

Doormelding van je beveiliging naar je mobiel of alarmbedrijf is natuurlijk ook mogelijk. 
Neem daarvoor contact op met Betecom 


Advies op maat

Kom je er zelf toch niet helemaal uit of heeft je woning veel specifieke eigenschappen die de beveiliging complex maken? Laat dan een advies op maat maken. Wij komen dan langs om je woning in kaart te brengen en stellen een professioneel beveiligingsplan op. Natuurlijk kunnen we in dat geval ook de levering, installatie en service voor u regelen.
Neem contact met ons op voor een afspraak